NYMETAL A/S, grundlagt i 1918, har gennem årene leveret metalstøbegods til mange forskellige typer af industrivirksomheder over det meste af verden og eksportandelen udgør ca. 80% af omsætningen. På vort støberi har vi 25 medarbejdere og produktionen består af sandstøbning i kobber- og aluminiumlegeringer samt bly.

Som indehaver af egen maskinfabrik “Nymetal Maskinfabrik A/S” med 25 ansatte har vi den fordel at kunne tilbyde støbegodset komplet bearbejdet – alt efter kundens ønsker eller behov – uden forsinkende mellemtransporter. Se maskindataliste.

I tæt samarbejde med vore underleverandører kan vi i dag tilbyde komplette opgaveløsninger fra modelfremstilling og til montageklart støbegods, incl. overfladebehandling samt nødvendige certifikater.

Årelang erfaring, opdateret viden samt løbende investeringer i moderne produktionsudstyr betyder, at De kan regne med NYMETAL som en seriøs og professionel samarbejdspartner og De er meget velkommen til at kontakte os enten på traditionel vis via post eller telefon – eller “klik” på kontakt.